20-02-2018:
De ontwikkeling van de nieuwe autoambulance vordert gestaag. Zo zijn we onder andere druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe type neuswiel.

Reeds door ons geleverd aan JS Steigerbouw in Duitsland, twee tridem vlakke wagens. Deze wagens zijn voorzien van drie 2000 kg assen en led verlichting. De hardhouten vloer is voorzien van rong gaten in de middenbalk en bindhaken in de kantbalk.


26-02-2018:
Binnenkort wordt deze PROF 35 afgeleverd. De afmetingen zijn 2100mm x 6500mm. Tevens kan deze nog 400mm verlengd worden.

25-04-2018:
Afgelopen week heeft autobedrijf J. Muis & Zn. te Heeteren haar nieuwe Iveco Eurocargo Autotransporter in ontvangst mogen nemen. Zowel de opbouw van de bakwagen als de bouw van de bouw van de 3-assige schamelaanhanger zijn door Witteveen Raalte B.V. verzorgd.

De nieuwe Witteveen autoambulance is vanaf heden leverbaar!
Een geheel nieuwe autoambulance, in eigen huis ontwikkeld en uitgedacht.

De autoambulance is uitgerust met een aantal vernuftige snufjes, zoals:

- Wegklapbaar neuswiel, welke daardoor bijna geheel binnen de dissel valt. Hierdoor is doorrijden naar de motorwagen mogelijk
n is kans op schade aan de achterbumper van het trekkend voertuigbij krap sturen nihil;

- Oprijbanen welke niet opwippen bij het oprijden, waardoor de oprijbanen nooit losraken van de aanhanger;

- Achterlichten verdiept in de achterbumper, waardoor de kans op kapot drukken van de lampkappen minder wordt.

- Uitschuifbare lier, zodat deze altijd op de autoambulance aanwezig is en doorrijden naar de voorwagen ook altijd mogelijk is.

De autoambulance is daarnaast uitgerust met ledverlichting, aluminium oprijbanen en wielbokken.
Tot slot krijgt u kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henry Hoogewind, te bereiken via 0572-351913 of 06-51279302.
Nu leverbaar, de nieuwe Witteveen!
PRIMEUR:
1e MAN TGE autotransporter van Nederland geleverd door Witteveen Raalte B.V.!

Witteveen Raalte B.V. heeft de primeur om de eerste Nederlandse MAN TGE autotransporter te leveren aan Van Leeuwen Autocenter! De auto is voorzien van een Witteveen opbouw .
Afgelopen week hebben wij deze Mercedes Benz autotransporter afgeleverd aan VENEMA Autodemontagebedrijf uit Wouterswoude.

Deze autotransporter is voorzien van een dicht gewerkte laadvloer tussen de rijbanen, lier, aanhangerkoppeling op het kopschot, wielbokken en een opbergkist onder de laadbak. Ter bescherming van het kopschot zijn rubberen stootblokken aangebracht en er is extra verlichting aanwezig aan de achterzijde van de cabine.

Witteveen Raalte B.V. wenst Venema Autodemontagebedrijf veel veilige en plezierige kilometers toe met haar nieuwe aanwinst!
10-08-2019:
Uit onderstaand nieuwsartikel van de NOS dat vandaag is verschenen, blijkt dat de staat van diverse aanhangwagens erbarmelijk is. Daarom wil BOVAG een verplicht keuring voor aanhangwagens. De BOVAG keuring voor aanhangwagens bestaat al geruime tijd, maar is nog niet verplicht gesteld.

Als erkend BOVAG specialist verzorgt Witteveen Raalte B.V. graag de BOVAG keuring aan uw aanhangwagen. Na keuring en eventuele reparatie wordt de aanhangwagen voorzien van de BOVAG keuringssticker en komt hij in ons volgsysteem. Hierdoor wordt u er na +/- 11 maanden automatisch aan herinnerd dat uw aanhangwagen weer voor keuring in aanmerking komt. Zo voorkomt u ongewenste mankementen aan uw aanhangwagen en bent u bovendien veiliger op weg!

                    Interesse? Neem dan contact met ons op.
Bovag wil aanhangers verplicht keuren, 'veel boot-trailers erbarmelijk'
De vernuftige snufjes van de nieuwe Witteveen HT 27 hebben wij al op foto laten zien, maar een video laat nog beter zien hoe dit in de praktijk werkt. Kijk daarom eens naar dit filmpje om een nog beter beeld van de nieuwe Witteveen te krijgen.

Niet op film vastgelegd, maar wel aanwezig op de autoambulance zijn de uitschuifbare lier en de ledverlichting rondom.

Daarnaast kunnen wij de autoambulance naar uw wens aanpassen.

Na het zien van het filmpje interesse of vragen over de Witteveen HT 27? Neem dan gerust contact met ons op via 0572-351913 of 06-51279302.
Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken,
kijk dan naar onze nieuwe vacature hier onde
r